Onlinebingo

Du kan spela hur mycket bingo som helst online då det finns hundratals bingosajter att välja mellan med bra spelutbud och en massa annat roligt. Idag har marknaden för bingo online expanderat något enormt. Det är dessutom fler och fler bingosajter som utökar sin verksamhet så att man kan göra allt från att ha en egen blogg där till att spela andra roliga spel som casinospel bland annat.

När man spelar bingo online så gäller samma spelregler som när man spelar bingo på andra ställen. Även tillvägagångssättet är detsamma till stor del med några få skillnader. När man blivit medlem, loggat in och valt spel så köper man brickor/lotter till det spelet och sedan är det bara att vänta på dragningen. Det fina med onlinebingo är att du spelar var du vill, när du vill och hur mycket eller lite du vill. För att köpa brickor så för du över pengar till ditt spelkonto som du har som medlem. Dessutom så får man som ny medlem oftast en bonus i form av pengar att spela för. Antingen när man blir medlem, vilket kallas för välkomstbonus. Då får man en mindre summa som brukar ligga på runt 50 kronor bara för att man blev medlem. Eller så får man en insättningsbonus på sin första insättning på spelkontot man skapat på sajten. Då brukar det handla om en procentsats av det du satte in, oftast 100 %. Så sätter du in 100 kronor första gången så kommer du sedan att kunna spela för 200 kronor.
Det bästa med bingolotterier online
När man spelar bingo online så har man alltid tillgång till riktigt bra support. Till varje spel finns det till exempel en chatt. Där kan man ställa frågor under spelets gång om man vill, där jobbar nämligen så kallade chattmoderatorer som håller i chattspel, svarar på frågor och ser till att det är en trevlig stämning i chatten. Har man avancerade frågor finns det alltid en kundsupport man kan vända sig till på sajten, antingen genom mail eller telefon.

Man får även assistans när det gäller själva spelandet, det finns ju det som kallas för chattspel som jag nämnde här ovan. Du kanske undrar hur man ska kunna spela dem samtidigt som man spelar på själva bingodragningen? Då är det så finurligt förstår du att man kan använda sig av något som heter automarkering eller autodaub. Det innebär att spelet sköter sig självt, det håller koll på dina brickor och dragningen, markerar när dina nummer dras och plockar hem vinsten om du vinner. På detta sätt kan man ha nästan hur många brickor som helst till ett spel om man vill utan att behöva oroa sig för att missa något nummer. Dessutom kan man alltså spela chattspel. Det är små spel som hålls i chatten och det är chattmoderatorn som bestämmer spel, tar emot anmälningar och utser vinnaren. Ett roligt sätt att få mer fart i sitt bingospelande.